پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

دستاورد سفر بلینکن به فلسطین اشغالی چه بود؟

دستاورد سفر بلینکن به فلسطین اشغالی چه بود؟ وزیر خارجه آمریکا در دیدار با مقام‌های ارشد رژیم صهیونیستی، ضمن تاکید بر حمایت قاطع واشنگتن از تل‌آویو، بر تداوم تلاش‌ها برای آزادی تمام اسرای صهیونیست از نوار غزه تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۱ - ۲۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 10
کد خبر: ۲۲۲۷۴۶

به گزارش راهبرد معاصر،‌ وزارت خارجه آمریکا گفت که «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه این کشور در سفر به فلسطین اشغالی با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر، «یوآو گالانت» وزیر جنگ، «اسرائیل کاتص» وزیر خارجه و «بنی گانتز» عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی دیدار کرد.

 

این وزارتخانه طی بیانیه‌های جداگانه‌ای توضیح داد که بلینکن در این دیدارها ضمن تاکید بر حمایت قاطع آمریکا از رژیم صهیونیستی، بر تداوم تلاش‌ها برای آزادی تمام اسرای صهیونیست از نوار غزه تاکید کرد.

 

بر این اساس، وزیر خارجه آمریکا در دیدار با نتانیاهو و کابینه جنگ رژیم صهیونیستی، خواستار اهمیت اجتناب از تلفات غیرنظامیان در حملات این رژیم به نوار غزه و افزایش کمک‌رسانی‌ها به مردم این منطقه شد.

 

در این بیانیه ادعا شده است: «بلینکن همچنین بر نیاز به حاصل کردن صلح پایدار و بادوام برای اسرائیل و منطقه از طریق تأسیس دولت فلسطین تاکید کرد».

 

به نوشته وبگاه این وزارتخانه، بلینکن در دیدار با وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، ضمن حمایت از حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه به بهانه عملیات «طوفان الاقصی» در تاریخ هفتم اکتبر سال گذشته، خواستار جلوگیری از گسترش جنگ به غرب آسیا از جمله لبنان و کرانه باختری شد.

 

پیش از این نیز «جان کربی» سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید با ادعای اینکه آتش‌بس اکنون به نفع حماس خواهد بود، گفته بود که به همین دلیل دولت آمریکا مخالف توقف جنگ غزه است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار